Μιχόγεβιτς: «Δεν μιλάω πολύ, προτιμώ τις πράξεις στο γήπεδο»

Στο «PAOK TV» μίλησε ο νεοαποκτηθέντας στόπερ, Μάρκο Μιχόγεβιτς. Αναφέρθηκε στην μετεγγραφή του, το βαθμό ετοιμότητας και τους στόχους του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για την μεταγραφή του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στον σύλλογο και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και παθιασμένους οπαδούς».

Αν αισθάνεται έτοιμος: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Ελπίζω πως με το πέρασμα του χρόνου θα πάρουν όλα το δρόμο τους. Όπως και ότι γρήγορα θα προσαρμοστώ στην πόλη και την ομάδα και ό,τι μου ζητηθεί».

Για το ποδοσφαιρικό του πρότυπο: «Ειλικρινά δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ως πρότυπο. Είμαι παίκτης που στο γήπεδο δίνω όλο μου το “είναι”, αυτό έκανα και στην προηγούμενη ομάδα μου και το ίδιο θα κάνω και εδώ. Δεν μιλάω πολύ και προτιμώ να κάνω πράξεις στο γήπεδο».

Αν έχει παρακολουθήσει αγώνες του ΠΑΟΚ: «Παρακολουθούσα τον ΠΑΟΚ επειδή εδώ έπαιζε ο Τσίμιροτ που ήταν συμπαίκτης μου στη Σαράγεβο. Έβλεπα συχνά τους αγώνες της ομάδας και ξέρω πως είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο».

Τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς οπαδούς. Και γενικά σύλλογος με άριστη οργάνωση. Αυτό που γνωρίζω είναι πως διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες με ποιότητα».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Ο στόχος μου είναι να αποδείξω την αξία μου με τις εμφανίσεις και τη δουλειά μου και να γίνω μέλος της ομάδας. Θέλω να αποδείξω πως αξίζω να φοράω αυτή τη φανέλα και όλοι μαζί να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Δείτε εδώ το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα