Μολέντο και κλείνει ο τρελός χειμώνας για τον ΠΑΟ!

Άπρακτος για περισσότερο από ένα χρόνο είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο 29χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός. Ωστόσο, οι πράσινοι φέτος δεν έχουν ταμπού! Κάνουν μετεγγραφές με ρίσκα και μέχρι στιγμής – οι χειμωνιάτικες –πάνε καλά.
Ο Εσιέν άργησε να μπει σε τροχιά και το καλοκαίρι η επιλογή αυτή λοιδορήθηκε, αλλά σήμερα κανείς δεν θα βιαστεί να κρίνει τον Μολέντο, καθώς βλέποντας τον Μπουμάλ (άμεση προσαρμογή από μικρότερη ομάδα σε μεγάλη) και τον Μέστο (είχε να παίξει μήνες, αλλά αγωνίζεται λες και βρισκόταν κρυφά στο Κορωπί για καιρό), υπάρχει τεράστια αισιοδοξία για το ότι ο αμυντικός εξ’ Βραζιλίας θα μπει με το καλημέρα και θα βοηθήσει.
Ο Μολέντο άργησε να πάρει ευκαιρίες σε υψηλό επίπεδο, αλλά μετά τα 23 του έδειξε μεγάλη πρόοδο με αποτέλεσμα να παίξει πάνω από 60 φορές με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ μέσα σε τρία χρόνια και να κερδίσει μετεγγραφή για την Ευρώπη και για ομάδα που μαχόταν παραδοσιακά για ευρωπαϊκό εισιτήριο, την Μέταλιστ. Βέβαια, μετά ήρθε ο μεγάλος τραυματισμός και τώρα όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε σε τι κατάσταση είναι!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα