Μπέντο: «Ποιοτική και γρήγορη η Μπεσίκτας»

Δύσκολη χαρακτήρισε την αποστολή του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μπεσίκτας ο Πάουλο Μπέντο, δίνοντας μάλιστα στον τουρκικό σύλλογο τον τίτλο του φαβορί.

«Μας έχει τύχει ένας αντίπαλος ιδιαίτερα δυνατός. Είναι μία ομάδα που έχει ξεκινήσει από το Τσάμπιονς Λιγκ και που στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης του Γιουρόπα κέρδισε και τα 2 παιχνίδια.

Μία ομάδα με πολύ ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες. Μία ομάδα που είναι πρωταθλήτρια της Τουρκίας σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Διεκδικεί και τον φετινό τίτλο επομένως γνωρίζουμε πως αυτήν την φορά η δουλειά μας θα είναι πιο δύσκολη από πριν. Εμείς από την άλλη θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Σε αυτήν την φάση όλα θα είναι δύσκολα. Έχουμε έναν αντίπαλο που μπορεί να θεωρείται φαβορί αλλά εμείς θα το βγάλουμε αυτό από το μυαλό μας. Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας τον τίτλο του φαβορί που έχουμε δει πως πολλές φορές δεν σημαίνει κάτι.

Εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Θα προσπαθήσουμε να μελετήσουμε καλά τον αντίπαλο. Ποιά τα αδύνατα σημεία να εκμεταλλευτούμε και ποιά τα δικά μας δυνατά για να αξιοποιήσουμε» δήλωσε σχετικά ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα