Μπακ… για να πάει στο Euro ο Πράνιτς

Κάνει… μπακ, για να πάει στο Euro! Ο Ντάνιελ Πράνιτς σκοπεύει να αδράξει την ευκαιρία και να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για τη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού, στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο ξένος παίκτης του Παναθηναϊκού έχει βάλει στόχο να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας ότι αξίζει μία θέση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στα κροατικά ΜΜΕ:

«Μου τηλεφώνησε ο Σίλντενφελντ και μου είπε για τον τραυματισμό του Πίβαριτς. Είναι φοβερό αυτό που του συνέβη. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Σωματικά αισθάνομαι πολύ καλά. Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα προβλήματα τραυματισμών. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω έναν σημαντικό ρόλο στο Euro! Είμαι έμπειρος και ξέρω πώς είναι να παίζεις σε μία μεγάλη διοργάνωση. Η ηλικία μου φυσικά δεν είναι πρόβλημα.

Μπορώ ακόμη να παίζω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Παναθηναϊκό και βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Ο κόουτς Στραματσόνι μου είπε από την πρώτη στιγμή ότι με υπολογίζει για αριστερό μπακ. Σε αυτή τη θέση αγωνίζομαι. Και τώρα, αυτή η θέση φαίνεται πως μπορεί να με οδηγήσει στο Euro!

Βέβαια, ο προπονητής αποφασίζει. Αλλά σε κάθε περίπτωση είμαι έτοιμος για να έχω βασικό ρόλο στην Εθνική σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτό που θα κάνω εγώ είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Παναθηναϊκό και να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο φόρμας για όσο περισσότερο χρονικό διάστημα γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα