Μπαρτζώκας: «Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Σπανούλη»

Το ελαφρύ διάστρεμμα που έχει υποστεί ο Βασίλης Σπανούλης δεν είναι ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στον αυριανό αγώνα κόντρα στη Σιένα, όπως μάλιστα αποκάλυψε ο ίδιος ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Είναι καλύτερα ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) και θα παίξει. Δεν ήταν κάτι σοβαρό τελικά. Η εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς έδειξε πως με τόσα πολλά παιχνίδια και υποχρεώσεις, πάντα οι τραυματισμοί θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι να έχουμε εναλλακτικές λύσεις και γενικά έχουμε ένα πολύ καλό τιμ που ετοιμάζει τους παίκτες όσο καλύτερα μπορεί», δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία ο Έλληνας τεχνικός.

Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς τους παίκτες του, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουν λόγω του ότι η ιταλική ομάδα δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα νίκη στη διοργάνωση. «Η ομάδα δεν πηγαίνει εκεί εφησυχασμένη λόγω του 3-0 που έχει έως τώρα. Σίγουρα η Σιένα παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά το 0-3 που έχει και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Οι παίκτες μας είναι ενήμεροι για το τι έχουν να αντιμετωπίσουν, ξέρουν ότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα η Σιένα και μπορεί να βάλει προπονητικά προβλήματα στον αντίπαλο και έτσι δεν νομίζω να υπάρχει καμιά διάθεση να υποτιμήσουν τον αντίπαλο».

Ο αγώνας θα γίνει στο «Νέλσον Μαντέλα» της Φλωρεντίας, που από φέτος αποτελεί την έδρα της Σιένα στην Ευρωλίγκα. «Δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Σίγουρα θα έχει θερμή ατμόσφαιρα. Είμαστε σίγουροι πως μας περιμένει ένα δύσκολο απόγευμα. Είναι ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Οι παίκτες είναι ενήμεροι και ξέρουν τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα