Μπρέσεβιτς: «Είμαι έτοιμος να προσφέρω…»

Με τα πλέον μελανά χρώματα περιέγραψε το διάστημα της απουσίας του από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού, ο επιθετικός της ΑΕΚ, Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «κιτρινόμαυρο» ποδοσφαιριστή στην εφημερίδα «Goal»:
«Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Αν κάποιος είναι καλός, παίζει. Έτσι είναι το παιχνίδι. Η δουλειά μου είναι να γίνομαι καθημερινά καλύτερος.

Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Ήταν δύσκολα για μένα μετά τον τραυματισμό μου. Εύχομαι να μην περάσω ξανά κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα πότε θα ξαναπαίξω. Ευτυχώς ο προπονητής μού έδωσε την ευκαιρία, σκόραρα και τώρα συνεχίζω χωρίς τραυματισμούς. Ήταν μια καλή αρχή. Περιμένω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν από τον προπονητή. Είμαι έτοιμος και μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα τώρα.

Ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος στη Super League. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα αυτός ήταν ο στόχος και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να τον πετύχουμε. Στο Κύπελλο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά πιστεύω πως θα περάσουμε και μετά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα