Μυστικές επαφές Ρεάλ με Γιάγια Τουρέ!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ επιχειρεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται σε μυστικές επαφές με τον ατζέντη του Ιβοριανού μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Ντμίτρι Σέλουκ.

Οι σχέσεις του Γιάγια Τουρέ με την Μάντσεστερ Σίτι έχουν διαρραγεί σε σημείο που να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από το σύλλογο της Αγγλίας. Ο Ιβοριανός άσος και ο μάνατζέρ του έχουν εκτοξεύσει βαριές κατηγορίες και χαρακτηρισμούς εναντίον των «πολιτών», ενώ έχουν ζητήσει κατ’ επανάληψη μεταγραφή.

Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησε έντονα η φήμη περί επαφών του Γιάγια Τουρέ με την Μπαρτσελόνα, αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, από τότε δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το περιβάλλον του ισπανικού συλλόγου, η διοίκηση της Ρεάλ έχει προσεγγίσει τον Ιβοριανό μέσο, με τον οποίο διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του. Ο Σέλουκ σαφώς και ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη προοπτική, παρότι θα προκληθεί πρόβλημα στις σχέσεις του Γιάγια με τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, τη φανέλα της οποίας τίμησε τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα