“Μόνο αν η Ν.Δ. είναι πρώτη θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας σταθερή και βιώσιμη”

Στα μετεκλογικά σενάρια και τις όποιες συνεργασίες που θα προκύψουν αναφέρθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη. 

«Μόνο αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα θα έχουμε μια κυβέρνηση συνεργασίας σταθερή και βιώσιμη καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ λεέι ότι δεν θα συνεργαστεί με άλλο κόμμα πλην των ΑΝΕΛ», δήλωσε αρχικά στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

Τόνισε πως «οι πολίτες φέρουν την ευθύνη της επιλογής τους για το ποιος θα εφαρμόσει το μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και επειδή ζούμε το τέλος των ψευδαισθήσεων και ψεύτικων ελπίδων ο μόνος τρόπος για να τελειώσουμε με τα μνημόνια είναι να τα εφαρμόσουμε».

Η κ. Κεφαλογιάννη υπεραμύνθηκε της στάσης της ΝΔ κατά τη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υπογραμμίζοντας ,οτι το κόμμα της «έβαλε πάνω από το κομματικό το εθνικό συμφέρον».

Προέβλεψε πως «η ΝΔ θα είναι πρώτη δύναμη γιατί οι πολίτες επιλέγουν σταθερότητα», σημειώνοντας παράλληλα οτι «το κόμμα είναι ανοιχτό σε συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συμφωνιών».

«Δεν αποκλείουμε κανέναν στο πλαίσιο της φιλοευρωπαϊκής πολιτικής» , είπε χαρακτηριστικά , τονίζοντας πως «στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να απεκδύονται των ευθυνών τους και πρέπει να πάρει την ευθύνη των μέτρων της συμφωνίας που έφεραν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα