Μόνο η Ζίμπρου στον ορίζοντα…

Να μην… κουνήσει φύλλο μέχρι τον πρώτο αγώνα με τη Ζίμπρου, ζήτησε από τη διοίκηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, ενώ από τους ποδοσφαιριστές του ζήτησε να κλείσουν τα αυτιά τους στις «σειρήνες».

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πως το ποδόσφαιρο είναι 50% αγωνιστική κατάσταση και 50% ψυχολογία. Όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες περί απόκτησης ενός ή δύο ποδοσφαιριστών, αλλά και το ενδιαφέρον του Άγιαξ για τον Μαδούρο, έχουν θορυβήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση να διαφυλάξει την ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα για τα Play Off του Europa League.

Ως εκ τούτου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα εντάξει κάποιον παίκτη στο δυναμικό του, ούτε και θα παραχωρήσει κανέναν για το επόμενο δεκαήμερο, ώστε άπαντες να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους και να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τη Ζίμπρου.

Μετά το δεκαήμερο όμως, ενδέχεται οι εξελίξεις να «τρέξουν». Το φλερτ με τον Γιώργο Καραγκούνη καλά κρατεί. Ο διεθνής παίκτης ψάχνει κάτι στο εξωτερικό και όπως όλα δείχνουν, αν είναι να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, θα γίνει την ύστατη κυριολεκτικά ώρα. Επίσης, υπάρχει σχεδιασμός για την απόκτηση ενός στόπερ. Ακούγονται διάφορα σενάρια, αλλά από τη στιγμή που δεν επιβεβαιώνει τίποτα η ΠΑΕ, δεν έχουν βάση.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Μαδούρο, ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται στα υπόψιν του Άγιαξ, ως αντικαταστάτης του Ντάλει Μπλιντ, ο οποίος είναι πιθανόν να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμη και επίσημη πρόταση να έρθει, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα ζητήσει να παραμείνει ο παίκτης μέχρι τον αγώνα με τη Ζίμπρου, καθώς τον θεωρεί απαραίτητο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα