Μ.Κυριακού: “Γι’ αυτό δεν έκανα δικά μου παιδιά”

Στο περιοδικό People, η Μαρί Κυριακού μιλάει για τη μεγάλη της αγάπη που είναι τα παιδιά, αναφέρεται στην εκπομπή της “Με αγάπη” και ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο δεν έκανε δικό της παιδί.

«Αυτή η εκπομπή ήταν μια επιθυμία που είχα από τότε που ήμουν ηθοποιός. Όταν βρέθηκε το κατάλληλο έδαφος, τόλμησα να το προτείνω και είχα θετική ανταπόκριση. Θα μπορούσα να πω πως “εκμεταλλεύτηκα” τη σχέση μου με τον ΑΝΤ1 για να πραγματοποιήσω ένα όνειρο ζωής. Δεν υπήρχε μέχρι τότε κάτι αντίστοιχο στην τηλεόραση και δεν ξέρω αν υπάρχει και σήμερα», σχολιάζει η Μαρί Κυριακού η οποία επισημαίνει:

«Αυτό που κατάλαβα πολύ νωρίς είναι πως ο καθένας μας μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά. Κι εγώ ως μονάδα επισκεπτόμουν στο παρελθόν ορφανοτροφεία, ξενώνες, κάποια ιδρύματα με σπουδαίους σκοπούς, αλλά είχα συνειδητοποιήσει πως ελάχιστα από αυτά τα ιδρύματα αυτά είχαν τον τρόπο να προβληθούν για να τα μάθει ο κόσμος».

Πολλοί την ρωτούν γιατί δεν έκανε δικά της παιδιά και παίρνουν την αφοπλιστική της απάντηση: «Από πολύ μικρή και πολύ συνειδητά ήξερα πως αγαπώ τα παιδιά, αλλά ένιωθα πως δεν το έχω με τη μητρότητα. Δεν είχα αυτή την ανάγκη και την επιθυμία. Αν μου προκύψει στο μέλλον, μπορεί και να το κάνω. Κατανοώ γιατί με ρωτούν συχνά για αυτό και δεν προσβάλλομαι. Όμως, πέρα από τη δική μου περίπτωση, θεωρώ πως δεν είναι κομψό να ρωτούν οι δημοσιογράφοι μια γυναίκα γιατί δεν έχει κάνει ένα παιδί, δεδομένου πως όλοι γνωρίζουμε ότι κάποιες φορές μπορεί να συντρέχουν σοβαροί ιατρικοί λόγοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα