Νέα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE PLUS

Η Cosmote δημιούργησε τη νέα σειρά προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες COSMOTE PLUS, δίνοντας ακόμα περισσότερα ΜΒ σε όλους και για πάντα.

Με τα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE PLUS, οι συνδρομητές μπορούν να μιλούν, να στέλνουν SMS, αλλά και να σερφάρουν στο Internet από το κινητό τους, μόνο από 20€ το μήνα.

Επιπλέον, κάθε συνδρομητής των προγραμμάτων COSMOTE PLUS, για να μοιράζεται το δωρεάν Internet του κινητού του και από το tablet, παίρνει δώρο μια δεύτερη κάρτα SIM και 2 GB επιπλέον (ισχύουν για τρεις μήνες) για να μπορεί να πλοηγείται στο internet από παντού.

(Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Χρεώσεις μετά τη δωρεάν χρήση: 0,0062 €/δευτ. για ομιλία και video κλήσεις, 0,12 €/SMS προς εθνικά δίκτυα, 0,0307 €/ΜΒ για πλοήγηση στο Internet (με ρυθμίσεις WAP & Internet)

Χρέωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60 δευτ. Επιπλέον, το COSMOTE PLUS PLATINUM προσφέρει 100 λεπτά ομιλίας και 100ΜΒ για περιαγωγή στην Ευρωζώνη Α & Β, 500 λεπτά ομιλίας προς διεθνή σταθερά και 100 λεπτά ομιλίας προς διεθνή κινητά).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα