Νέα σενάρια για Γκαρθία και Ολυμπιακό!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού μπορεί την Τετάρτη (3/1) να διέψευσε με ανεπίσημες διαρροές τα σενάρια της πρόσληψης του Όσκαρ Γκαρθία, ωστόσο μία μέρα αργότερα νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο για συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον πρώην προπονητή της Σεντ Ετιέν.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η καταλανική ιστοσελίδα «Mundo Deportivo», ο Γκαρθία συμφώνησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού σε συνάντηση που είχαν στο ξενοδοχείο «Rey Juan Carlos I» της Βαρκελώνης. Παρόντες ήταν ο εκπρόσωπος του Γκαρθία, Τζουζέπ Μαρία Ορομπίτζ, και εκπρόσωποι των πρωταθλητών.

Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, δεν επιβεβαίωσε τα παραπάνω, υποστηρίζοντας ότι ακόμα δεν τα έχει βρει με τους «ερυθρόλευκους», άφησε πάντως να εννοηθεί ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Το ρεπορτάζ των Καταλανών δεν δίνει, προς το παρόν, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου του Γκαρθία, ωστόσο εμφανίζεται ως δεδομένο ότι θα πιάσει άμεσα δουλειά. Σημειώνει, επίσης, ότι ο Ισπανός είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα