Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία της συντρόφου του Mick Jagger

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη 49χρονη σχεδιάστρια μόδας L’Wren Scott και σύντροφο του Mick Jagger που έβαλε τέλος στη ζώη της με ένα φουλάρι, μέσα στο διαμέρισμά της.

Όπως αποκαλύπτεται, η γνωστή σχεδιάστρια είχε κατάθλιψη και είχε αυτοτραυματιστεί λίγες εβδομάδες πριν την αυτοκτονία! «Η L’Wren είχε κάποια μικρά προβλήματα, αλλά και θέματα σχετικά με τον Mick και την θέση της στην οικογένεια. Φαινόταν να πάσχει από κατάθλιψη», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τον Rolling Stones, αποκαλύπτοντας ότι σχεδόν ένα μήνα πριν την αυτοκτονία, η 49χρονη είχε αυτοτραυματιστεί!

Μάλιστα, η ίδια πηγή επισημαίνει πως η σχεδιάστρια δεν πήγε στο baby shower που έκανε η κόρη του Mick Jagger, Jade και την κόρη της, Assisi, στο Λονδίνο, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Πληροφορίες θέλουν την άτυχη γυναίκα να μην αντέχει άλλο τον ρόλο της συντρόφου αντί για εκείνον της συζύγου, έπειτα από 12 χρόνια στο πλευρό του «γερόλυκου της ροκ». Πάντως, αποφάσισε να μείνει μόνη στο μοιραίο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, αντί να ακολουθήσει τον Mick στην περιοδεία του στην Αυστραλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα