Νέες αποκαλύψεις για το δύσκολο διαζύγιο

Μπορεί τώρα να ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αλλά τα όσα βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας, κάνουν λόγο για έντονο παρασκήνιο.

Συγκεκριμένα, το DownTown αφιερώνει το εξώφυλλό του στο διαζύγιο του δημοφιλούς πρώην ζευγαριού κάνοντας λόγο για ένα «δύσκολο διαζύγιο» και ένα χωρισμό που ανακοινώθηκε τώρα αλλά ήταν πραγματικότητα εδώ και αρκετούς μήνες.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού αποκαλύπτει πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη είχαν χωρίσει εδώ και επτά μήνες, έχοντας επιλέξει να μη ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο τώρα έκριναν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να δημοσιοποιήσουν την επιλογή τους να δώσουν τέλος στον γάμο τους μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα πω» ο ηθοποιός έλυσε τη σιωπή του.

«Αυτό είναι κάτι σε σχέση με μένα και τη Βάσω που είναι εντελώς κόντρα σε μας.Aλλά σκεφτήκαμε από κοινού να το εκθέσουμε για να μπορέσουμε να προστεύσουμε το παιδί μα, και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε τσακωμός. Και θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορούμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν… Επείγει να υπάρχει μια ηρεμία, και δεν είναι η δικιά μου ηρεμία, αλλά για το παιδί. Είναι κάτι ύψιστο για μένα… Ήταν κάτι που ήταν κόντρα σε εμάς αλλά ήταν θετικό… Υπήρχαν δύο επιλογές ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα το αφήναμε κρυφό και να πλανάται μία παραφιλολογία στον αέρα και δεν είχε κανένα νόημα γιατί δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα κιόλας. Θέλαμε να είμαστε ειλικρινείς. Αυτό το επάγγελμα έχει πολλά καλά, αλλά και κάποια κακά, πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες και σε όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα