«Νέος μαυρογιαλούρος που μας γέμισε με “θα” και υποσχέσεις»

 Οξύνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ , λίγες μόλις ημέρες πριν την διεξαγωγή των ευρωεκλογών.  Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέρασε στην αντεπίθεση και  άσκησε σκληρή κριτική στο κόμμα της Λεωφόρου Συγγρού, μετά την ανακοίνωση της Ν.Δ. όπου κατηγορεί την Κουμουνδούρου ότι θέλει να βγάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη, από το ΝΑΤΟ και ότι θα αυξήσει την φορολογία.

«Χθες (σ.σ την Τρίτη) ο κ. Σαμαράς ως νέος μαυρογιαλούρος μας γέμισε με θα και υποσχέσεις. Κατ’ ουσίαν «έσκισε» το μεσοπρόθεσμο που ψήφισε πριν λίγες ημέρες και τους εκατοντάδες εφαρμοστικούς νόμους των τελευταίων ετών», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Η πολιτική των λουκέτων, της ανεργίας και της μετανάστευσης των νέων, της διάλυσης της υγείας και της διάχυσης της φτώχιας δεν καμουφλάρονται, την ένιωσε ο λαό μας στο πετσί του .

Αμφιβάλουμε αν ο πρωθυπουργός της ανθρωπιστικής κρίσης έπεισε κανέναν από όσους τον έβλεπαν από την τηλεόραση, ακόμα και από το στημένο ακροατήριό του».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα