Νέος πρόεδρος στον ΑΣ Άρη, πρόταση από Ελβετούς

Ο Τάσος Οικονόμου είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΣ Άρη, όπως προέκυψε μετά τη Γ.Σ. της Παρασκευής (26/9). Επίσης, εμφανίστηκε πρόταση αγοράς της ομάδας από την Ελβετία, η οποία χαρακτηρίστηκε «μη έγκυρη».

Μετά από σύντομες αρχαιρεσίες, ο Τάσος Οικονόμου εκλέχθηκε νέος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Άρη, αναλαμβάνοντας ένα καίριο πόστο για το μέλλον του συλλόγου. Πρώτο μέλημα του νέου προέδρου είναι να συναντηθεί με τον Γιώργο Γαλανό, που έχει αναλάβει τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Κατά τη συνεδρίαση παρουσιάστηκε ένα ανυπόγραφο έγγραφο από την εταιρεία «SAFIMM INVESTISSEMENTS SA», η οποία έχει έδρα στη Γενεύη. Το έγγραφο χαρακτηρίστηκε «μη έγκυρο» από τους «κιτρινόμαυρους» και απορρίφθηκε. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Α.Σ. ΑΡΗΣ αποφασίστηκαν τα εξής:
-Έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Χάρη Παπαγεωργίου.
-Πραγματοποιήθηκε εσωτερική αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου και ορίστηκε Πρόεδρος ο κ. Αναστάσιος Οικονόμου, Γενικός Γραμματέας ο κ. Σάββας Αναστασίου και δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Αντιπροέδρου κ. Όμηρου Φωτιάδη, ο οποίος και δέχτηκε να παραμείνει.
-Για αύριο Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου ορίστηκε συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗ και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιώργου Γαλανού στα γραφεία του Ερασιτέχνη.
-Παρουσιάστηκε ένα ανυπόγραφο έγγραφο προς συζήτηση το οποίο δεν είχε στοιχεία επικοινωνίας και καμία εγκυρότητα προερχόμενο από την Γενεύη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα