Νέος «πόλεμος διαρροών» μεταξύ των ισχυρών!

Ένα απλό κάλεσμα μελών Ποδοσφαιρικών Ενώσεων στην πρόσφατη συνάντηση της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για το καλό του αθλήματος οι κύριοι-κύριοι  Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζος, αποτέλεσε αφορμή για πόλεμο ανακοινώσεων.

Την αρχή έκαναν στον Πειραιά με την εξής, απρόκλητη, διαρροή προερχόμενη από την ΠΑΕ  ΟΣΦΠ:

«Αναφορικά με τις προτάσεις για ενδεχόμενη συνάντηση των 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου την οποία πρότειναν εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών ενώσεων, η απάντηση του κ. Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αρνητική. Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί αφού ειδικά τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί η έμμεση αλλά και η άμεση σχέση των κυρίων Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Στη συνέχεια Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε σαν έτοιμος από πάντα: «Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν ο περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη. Πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματική πράξεις στην πλάτη του μάλλον το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η αυτογνωσία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα