Νέτο και Κάμπελ σε πρώτη προτεραιότητα για Ολυμπιακό

Τις περιπτώσεις του Λουίς Νέρο και Τζόελ Κάμπελ – ξανά – φέρεται να προτάσσει στην παρούσα φάση ως βασικούς του μεταγραφικούς στόχους ο Ολυμπιακός.

Πρόκειται για δύο δοκιμασμένες λύσεις, καθώς ο πρώτος αποτελεί το… πουλέν του Βίτορ Περέιρα και ο δεύτερος έχει συνδέσει την αγωνιστική του απογείωση με την παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά, κατά την περυσινή περίοδο.

Ο Λουίς Νέτο είναι κεντρικός αμυντικός και ανήκει στη Ζενίτ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του ως δανεικό, καλύπτοντας το ακριβό του συμβόλαιο, ήτοι 600.000 ευρώ για ένα εξάμηνο και θα προτείνει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Τζόελ Κάμπελ παραχωρείται από την Άρσεναλ δανεικός, αν και με τον Αρσέν Βενγκέρ κάθε άλλο παρά σίγουρος θα πρέπει να αισθάνεται ο υποψήφιος «μνηστήρας». Ο Κοσταρικανός θέλει να φύγει, προκειμένου να αγωνίζεται περισσότερο, ωστόσο ο μάνατζερ της Άρσεναλ δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του για το τι μέλλει γενέσθαι. Το προηγούμενο διάστημα κατατέθηκαν προτάσεις για τον δανεισμό του τόσο από τη Βιγιαρεάλ, όσο και από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ του Ντέιβιντ Μόγιες, ωστόσο ο Βενγκέρ εξέφρασε την άποψη ότι είναι προτιμότερο για τον Κάμπελ να δοθεί σε μία αγγλική ομάδα, ώστε να αγωνιστεί στην Premier League και να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει στο ιδιαίτερο αυτό πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες, αλλά σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση θα την πάρει ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δεν δείχνει να βιάζεται ιδιαίτερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα