Νίκη, αλλιώς μεγαλώνουν τα ρίσκα

 

Τίποτα δεν έχει κριθεί για την ΑΕΚ ακόμη σε πρωτάθλημα και κύπελλο και το ματς της Νέας Σμύρνης περιέχει κι αυτό ένα ψηφιδωτό σημασίας. Οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο, όχι τόσο για να μειώσει στους πέντε από το δεύτερο Πανιώνιο, αλλά για να δυναμώσει απέναντι σε Πλατανιά και Ξάνθη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει παρατάξει ενδεκάδες πάσης φύσεως και λογικό είναι να κρατά πια το κλειδί του αιφνιδιασμού στο Δευτεριάτικο παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο  γήπεδο. Η ΑΕΚ – όποια κι αν είναι αυτή – θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στα καλύτερά του, στα ίσως πολύ καλύτερά του, σε απροσδόκητο βαθμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Άρα εκ των πραγμάτων, αυτό είναι το δυσκολότερο παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς για τον Ισπανό προπονητή, λόγω των ειδικών συνθηκών που απαιτούν συγκεκριμένη ψυχολογική προετοιμασία, αλλά και των αγωνιστικών δεδομένων που εμφανίζουν έναν θαυμάσιο Πανιώνιο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 παίκτες: Μπάρκα, Ανέστη, Βράνιες, Βινίσιους, Ντίντακ, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραούχο, Μπακασέτα και Αραβίδης που επιστρέφει σε αποστολή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα