Νίκη «χρυσάφι» για τον Πανιώνιο (vids)

Αρχίζει και ξεκαθαρίζει η κατάσταση στην «ουρά» της βαθμολογίας μετά την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος (τα ματς που απομένουν δεν έχουν αφορούν άμεσα την υπόθεση «παραμονή») με μεγάλο κερδισμένο μετά τα σημερινά αποτελέσματα να είναι ο Πανιώνιος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Παρά τα προβλήματά τους, οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να επικρατήσουν εντός έδρας του αξιόμαχου για ένα ημίχρονο ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Κολοβός (22’) με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Ντούνης (77’) που «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι που πραγματοποίησαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζημόπουλου στο 86’.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι (92′ Ζαχαράκης), Κολοβός, Ντούνης (90′ Παναγιωτούδης), Γιάννου, Καμπάνταης (67′ Σταυροθανασόπουλος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σωτηρίου, Λεάντρο (67′ Κίτσου), Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Λίλα, Τζημόπουλος, Ακόστα (59′ Βίλα), Κοροβέσης, Γιάκος (78′ Κρητικός), Ίλιτς

Γκολ: 22′ Κολοβός, 77′ Ντούνης

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Θανασακούδης (Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

Κίτρινες κάρτες: 61′ Μητρόπουλος, Σταυροθανασόπουλος / 45′ Λίλα, 64′ Τζημόπουλος, 79′ Κοροβέσης

Κόκκινες κάρτες: 86′ Τζημόπουλος

Τα highlights του αγώνα


Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 HL 25η αγωνιστική από greeksuperleague

 

ΑΡΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ 0-0

Στην ισοπαλία που ισοδυναμεί με ήττα έμεινε ο Άρης παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε κόντρα στη Βέροια στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο –σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους- ωστόσο ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος αλλά οι φάσεις που δημιουργήθηκαν δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψε η ένταση όταν στο 84′ αντικείμενα από την εξέδρα χτύπησαν τον Γεωργιάδη με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η αναμέτρηση και τον Λάμπρου Σκόρδα να εισέρχεται εντός του αγωνιστικού χώρου. Εκτός των άλλων, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι, ένα εκ των οποίων στις καθυστερήσεις του ματς.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Βανγέλι, Μπουγαίδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Τσιάρας (84′ Κουσίδης), Καμινιώτης (70′ Οικονομόπουλος), Μανιάς, Τάτος, Μπακασέτας, Αγκάνθο.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης. Γεωργιάδης (84′ Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοιτς, Βεργώνης, Παυλίδης (78′ Τραπ), Καλτσάς (72′ Γκονσάλβες), Μπαργκάν, Μπεν.

Κίτρινες κάρτες: 57′ Όστοιτς, 65′ Τσιάρας, 68′ Αγκάνθο, 89′ Σιόντης

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης (Ηπείρου), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)

Τα highlights του αγώνα


Άρης – Βέροια 0-0 HL 25η αγωνιστική από greeksuperleague


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-1

Το ρόλο του φαβορί κατάφερε να επιβεβαιώσει ο Παναιτωλικός εντός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης αφού επικράτησε με 2-1 αλλά η νίκη ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι φαινόταν στην αρχή του ματς. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο τέταρτο με 2-0 (Μπόγιοβιτς στο 7’ και Καμαρά στο 13’) και έδειχναν να «καθαρίζουν» αλλά το γκολ του Άμπροουζ στο 56’ τους γέμισε με άγχος και αντιστρόφως ανάλογα τους φιλοξενούμενους με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, στο 72’ η ομάδα του Λόρι Σάντσες έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Οι Αγρινιώτες έμειναν με 10 παίκτες στο 87’ λόγω αποβολής του Μπίκεϊ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κούσας, Μπικέι, Γκάλο, Ανέν, Θεοδωρίδης (Παπουτσογιαννόπουλος 59′), Γοδόι, Σφακιανάκης, Μπακάκης  (Νταλμά 72′), Καμαρά, Μπόγιοβιτς (Μπούντιμιρ 81′)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τζόρβας, Κανακούδης, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Άλβαρες, Μίνγκας, Λουσέρο (Γκουέλα 77′), Αμπρόουζ (Μπάρκογλου 77′), Ντάλμπεργκ (Σόντερμπεργκ 85′)

Γκολ: Μπόγιοβιτς (7′), Καμαρά (13′) – Άμπροουζ (56′)

Κίτρινες κάρτες: Μπικέι (32′) – Άλβαρες (83′), Αργυρόπουλος (88′ στον πάγκο).

Κόκκινες κάρτες: Μπικέι (87’)

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Χαρίσης, (Γρεβενών)

Τα highlights του αγώνα:


Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 2-1 HL 25η… από greeksuperleague

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα