«Να γιατί ανεβάζω τα οπίσθιά μου στο Instagram. Σε όποιον αρέσει!»: Η απάντηση της Μάγκυς Χαραλαμπίδου στους επικριτές της και στους θαυμαστές της

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Όταν ακούς το όνομα Μάγκυ, δεν χρειάζεται επεξήγηση ότι πρόκειται για τη Χαραλαμπίδου, αφού στο μυαλό όλων έρχονται τα οπίσθιά της, που είναι και το σήμα κατατεθέν της και αυτομάτως συνυφασμένο με το ονοματεπώνυμό της.

Χρόνια τώρα αποτελεί την απόλυτη φαντασίωση των αντρών, έχοντας φτιάξει έναν ακλόνητο και εκρηκτικό μύθο γύρω από το όνομά της, τη φωνή της, τους καλοσχηματισμένους γλουτούς της. Η Μάγκυ ξέρει ότι τόν έχει, και δεν τόν κρύβει, κάνοντας πολλούς να αναφωνούν πώ-πώ όταν βλέπουν να τόν προτάσσει στο Instagram. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το γιατί τόν ανεβάζει πλέον τόσο συχνά, προκαλώντας «έκρηξη» στο διαδίκτυο.

«Έχει ανάγκη να το κάνει όλο αυτό η Μάγκυ Χαραλαμπίδου για να συζητιέται», «Δεν ντρέπεται να προκαλεί και να δείχνει το εσώρουχό της» και άλλα πολλά επικριτικά βγαίνουν από τα χείλη αυτών που δεν την επικρότησαν και δεν της ανταπέδωσαν likes. Χιλιάδες όμως είναι οι ακόλουθοί της και το φανατικό κοινό της, που την προκαλεί να τους προκαλεί με τις σέξι φωτογραφίες της. Κάνοντας γκάλοπ στον αντρικό πληθυσμό, η απάντηση που λαμβάνω είναι ότι ακόμα και σήμερα, τα οπίσθιά της και η Μάγκυ πουλάνε τρελά. Η ίδια το ξέρει και το απολαμβάνει, και φυσικά φροντίζει εδώ και χρόνια να τον κρατάει στα ύψη, γυμνάζοντάς τον καθημερινά στο γυμναστήριο που έχει με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Συλβεστρίδη, “Pain and Gain” στη Νέα Ερυθραία.

Τι έχει στο μυαλό της όμως κάθε φορά που ανεβάζει μία τολμηρή pic, όπως και αυτή το βράδυ της Τρίτης να ποζάρει αργά το βράδυ στον καθρέφτη της βγάζοντας το φόρεμά της και δείχνοντας το εσώρουχό της;

Μιλήσαμε αρκετή ώρα τηλεφωνικώς καθοδόν για τη ραδιοφωνική εκπομπή της (κάθε μεσημέρι 16.00-με 16.00 ξεσηκώνει τους θαυμαστές της στον Music 89,2) και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου εντελώς ακομπλεξάριστη  και με τρελή διάθεση, στην οποία βρίσκεται συνεχώς, για αυτό και όσοι τη ξέρουν τη περιγράφουν ως “η χαρά της ζωής”,  έδωσε όλες τις απαντήσεις για την φωτογραφική-«έκρηξη» των οπισθίων της που βάζει η ίδια στο Instagram. και τις περισσότερες φορές ο σύντροφός της Αλέξανδρος Συλβεστρίδης ευθύνεται για αυτό, αφού είναι ο προσωπικός φωτογράφος των πικάντικων φωτογραφιών της.

 

Η σημερινή σου φωτογραφία με το στρινκ στο καθρέφτη, προκάλεσε μεγάλη «έκρηξη» στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο… Έχεις βαλθεί να τους τρελάνεις όλους;

Χαίρομαι πραγματικά αν και δεν είναι ο στόχος μου αυτός. Δεν με ενδιαφέρει ούτε να προκαλώ, ούτε να σκανδαλίζω.  Είναι η καθημερινότητά μου που ίσως κάποιους να τους προκαλεί και να τους σκανδαλίζει, αλλά είναι θέμα μυαλού και όχι εικόνας. Εγώ δεν τις βρίσκω προκλητικές αυτές τις seflie που ανεβάζω, αλλά ούτε και χυδαίες νομίζω. Δεν θα ανέβαζα ποτέ μία χυδαία φωτογραφία… Αυτή είμαι εγώ πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια, και εμένα δεν μου φαίνεται παράξενο… Και στο παρελθόν έκανα γυμνές καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις που ποτέ δεν μετάνιωσα. Το θέμα είναι ότι εν λόγω φωτογραφίες προκαλούν και ξυπνούν τη φαντασία, τις φαντασιώσεις. Γιατί όποιος με δει να βγάζω το φόρεμά μου στο δωμάτιο μου, στο μυαλό γίνεται όλος ο συνειρμός του τι θα ακολουθήσει. Η σκέψη , και τα μυαλά είναι προκλητικά και όχι οι φωτογραφίες μου. Από εκεί και πέρα σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους όχι. Και επειδή τις ανεβάζω στο Instagram όποιος δεν θέλει να τις βλέπει μπορεί να μην με ακολουθεί.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι όμως που λένε ότι το κάνεις όλο αυτό για χάρη της δημοσιότητας! Τι τους απαντάς;

Αν και πολλοί θα περίμεναν μεγαλώνοντας να γίνω πιο σοβαρή, εγώ δυστυχώς για εκείνον γίνομαι πιο τρελή. Ποτέ δεν έκανα κάτι σκεφτόμενη σε ποιους θα αρέσει και σε ποιους όχι. Ήμουν και είμαι πάντα ο εαυτός μου, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι σοβαρός άνθρωπος. Επικριτές πάντα θα υπάρχουν, αλλά ούτε έχω ανάγκη δημοσιότητας μέσω των οπισθίων μου, όπως λένε κάποιοι.… Είμαι dj, ραδιοφωνική παραγωγός, έχω μία πορεία πίσω μου, που την έχω «χτίσει» έτσι ώστε να μπορώ να ανεβάζω πιο σέξι φωτογραφίες. Μου λένε διάφορα κορίτσια πώς θα ήθελαν να το κάνουν και αυτές, αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορούν. Εγώ όμως μπορώ. Οπότε δεν έχω καμία ανάγκη να πάρω δημοσιότητα διαφημίζοντας τα οπίσθιά μου.

Ο σύντροφός σου ζηλεύει;

Ο σύντροφός μου με αποδέχτηκε από την αρχή για αυτό που ήμουν. Αυτή τη Μάγκυ γνώρισε και ερωτεύτηκε και δεν προσπάθησε ποτέ να με αλλάξει. Η αλήθεια είναι ότι όταν πας κάποιον να τον αλλάξεις, τότε το πράγμα θα χαλάσει. Με τον Αλέξανδρο δεν είχαμε ποτέ τέτοια προβλήματα. Αντιθέτως μάλιστα εκείνος μου έχει τραβήξει τις πιο σέξι φωτογραφίες  μου βλέπετε στο Instagram. Κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε, «Σταμάτα να τον ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram. Έλα να τον γυμνάσεις κιόλας. Έχουμε το δικό μας γυμναστήριο στη Νέα Ερυθραία.

Το κάνεις και λίγο για επιβεβαίωση του «εγώ» σου ότι περνάει ακόμα η «μπογιά» σου;

Όλο αυτό γίνεται γιατί μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Μου αρέσει όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται. Διαβάζω τα σχόλια που μου γράφουν από κάτω, και γελάω, περνάω όμορφα, είναι αγχολυτικό. Εντάξει δεν λέω ικανοποιεί και το «εγώ» μου ως γυναίκα, είναι μία δόση επιβεβαίωσης, αλλά νιώθω τόσο καλά με εμένα και το σώμα μου, που δεν περιμένω να πάρω την απόλυτη επιβεβαίωση μόνο από αυτό που βλέπετε. Και όπως μπορείς να παρατηρήσεις, όλες οι φωτογραφίες μου είναι χωρίς ρετούς. Μια φορά μου είχαν κάνει αρνητικά σχόλια γιατί φαινόντουσαν λίγο αξύριστες οι μασχάλες μου. Δεν έχω να κρύψω τίποτα και αυτό που θέλω να δείξω είναι το πώς είμαι real. Ποιος ο λόγος να ανεβάζεις μία selfie από το σπίτι σου και να την περάσεις από χίλια φίλτρα. Δεν έχει νόημα. Εγώ θέλω να δείξω πώς πραγματικά είμαι σήμερα, να το δούνε και κάποιες άλλες γυναίκες, και να μπούνε στη διαδικασία να ασχοληθούν με το σώμα τους. Γιατί έχει μία δουλειά όλο αυτό που βλέπετε.

Θα έκανες μία γυμνή φωτογράφιση σήμερα;

Φυσικά και θα έκανα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς η κοινωνία μας παραμένει συντηρητική, υπάρχουν ταμπού, κάποιοι σκέφτονται και πράττουν δήθεν. Ποτέ δεν μπήκα σε τέτοια καλούπια. Μακάρι να υπήρχαν τα illustrated περιοδικά εκείνης της εποχής που κάναμε ωραίες γυμνές φωτογραφήσεις και εννοείται θα έκανα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα