«Να είμαστε προετοιμασμένοι για τον Μανωλά…»

Έτοιμος για… κάθε ενδεχόμενο θέλει να είναι ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ! Ο Ισπανός προπονητής, εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωσε πως ο Αλμπέρτο Μποτία αποκτήθηκε προκειμένου να καλύψει το κενό του Κώστα Μανωλά, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει με μεταγραφή!

Ο Μίτσελ μίλησε επίσης για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός:
«Είναι κάτι που θέλουμε να δείξουμε, ότι η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Είμαστε μια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη ομάδα και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Οι τραυματισμοί είναι συνέπεια των πολλών ταξιδιών, της κούρασης και των συνεχών προπονήσεων. Αυτό το ξέραμε, έχουμε τουλάχιστον 28 παίκτες στη διάθεσή μας. Ο τραυματισμός του Νταβίντ δεν είναι κάτι σοβαρό, ελπίζουμε, όπως λέμε και στην Ισπανία, ότι το αίμα του Νταβίντ δεν θα το πάρει το ποτάμι.

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ένας δυνατός παίκτης, με ταλέντο και καλός αμυντικός. Είναι καλός στο εναέριο παιχνίδι, έχει καλή τοποθέτηση της μπάλας, είναι γρήγορος, ίσως όχι τόσο όσο ο Μανωλάς, αλλά είναι επίσης γρήγορος. Είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Είναι καλύτερο να είμαστε καλυμμένοι, γιατί αρκετές φορές προκύπτει κάποια απουσία, για τον Μανωλά ακούγονται πολλά τους τελευταίους μήνες, οπότε καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι. Μέχρι να λήξει η διορία των μεταγραφών, μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε και στον Ολυμπιακό έχουμε την εμπειρία από πέρυσι. Μπορούν να συμβούν τα πάντα».

Το θέμα του Μανωλά βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος. Το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης είναι υπαρκτό, αλλά κανείς δεν γνωρίζει που θα καταλήξει ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, ούτε βέβαια, αν τελικά ο Ολυμπιακός θα συναινέσει στη μετακίνησή του. Η απόκτηση του Μποτία είναι ένα δείγμα ότι οι επαφές για τον Μανωλά βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για μια υπόθεση, όταν οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα