Νεκρός βρέθηκε ο αδερφός της «Σαμάνθας»: Η μυστηριώδης εξαφάνιση και η έκκλησή της

Ο αδελφός της Χολυγουντιανής σταρ Κιμ Κατράλ, η οποία είναι γνωστή κυρίως για τον ρόλο της στο «Sex and the City», εντοπίστηκε νεκρός στον Καναδά.

Δραματικό τέλος είχε η εξαφάνιση του αδερφού της Κιμ Καρτάλ, που εντοπίστηκε νεκρός στον Καναδά. Το πρωί της Κυριακής, η πρωταγωνίστρια του Sex and the City , είχε κάνει έκκληση στα social media, να βοηθήσουν στο να βρεθεί ο αδερφός της Κρίστοφερ.

Στην ανάρτησή της εξηγούσε  πώς ο αδελφός της είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη. Τονίζοντας πώς ο Κρις είχε αφήσει τα κλειδιά του, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του σε ένα τραπέζι στο σπίτι του και η μπροστινή πόρτα της οικίας ήταν ξεκλείδωτη. «Αυτή η συμπεριφορά δεν μοιάζει με κάτι που θα έκανε ο Κρις», έγραψε και σημείωσε: «Δεν θα άφηνε ποτέ το σπίτι του ξεκλείδωτο, φεύγοντας χωρίς αυτά τα αντικείμενα ή τα 7 αγαπημένα του σκυλιά».

 

Λίγες ώρες μετά, η διάσημη ηθοποιός επανήλθε με μία νέα ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας τον θάνατο του αδερφού της.

«Μετά μεγάλης μου λύπης εγώ και η οικογένειά μου σαν ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του γιού και αδελφού μας, Κρις Κατράλ».

Ο Κρις Γουόρεν, εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, ενημέρωσε πως ένας αστυφύλακας εντόπισε την σορό του Κατράλ σε ένα σπίτι ιδιοκτησίας του στην Αλμπέρτα του Καναδά.

Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε κανένα στοιχείο για τα αίτια του θανάτου του, αλλά επεσήμανε πως ο θάνατος δεν ήταν ύποπτος.

Δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια για την κατάσταση της σορού του αδελφού της ηθοποιού, ούτε και για το πότε ακριβώς εντοπίστηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα