Νικηφόρο πέρασμα από Θράκη για Ολυμπιακό

Μία νίκη την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Λεβαδειακό έμεινε για να στεφθεί πρωταθλητής για 42η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός, μετά το νικηφόρο πέρασμά του από τη Θράκη. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 1-3 τον Πανθρακικό στο πολυσυζητημένο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Super League και απομακρύνθηκαν 11 πόντους από το δεύτερο ΠΑΟ, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το ματς στο πρώτο τέταρτο ήταν εκρηκτικό με τους Πειραιώτες να σκοράρουν δις με τον Μπενίτες στο 9’ και τον Χάρα στο 10’ και τον Μπαϊκαρά να μειώνει στο 13’ σε 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 41’ ο Μιλιβόγεβιτς με κεφαλιά, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν λίγο στην αρχή, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι ουσιαστικό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Ρομέου, Μεχία (71’ Ηλιάδης), Κάσες (63’ Τζάνης), Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ίγκορ (74’ Μπάλδα), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε.

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντοσεβί (67’ Φορτούνης), Ντομίνγκεζ (79’ Μπουχαλάκης), Μπενίτες, Χάρα (67’ Φουστέρ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα