Νομπόα: «Στα πόδια μας η πρώτη θέση»

Για το κόλλημα που έχει προκύψει με τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα με το Εκουαδόρ και τα play off του ελληνικού πρωταθλήματος μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ξένος παίκτης του «Δικέφαλου του Βορρά»:
Για το αν συνέβη κάτι την στιγμή της αλλαγής του αφού έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια και δεν πήγε στον πάγκο:

«Δεν υπήρχε θέμα με την αλλαγή μου. Απλά ζήτησα άδεια για να πάω να κάνω μπάνιο και έφυγα κατευθείαν.

Θα δούμε τι θα γίνει με την άδειά μου. Είναι κάτι που συζητείται ακόμη με τον γενικό διευθυντή της Ομοσπονδίας. Συζητώ το ενδεχόμενο να μείνω παραπάνω και να μην παίξω μόνο στους δυο πρώτους αγώνες των play off. Θα το γνωρίζουμε σύντομα. Ελπίζω αυτή την εβδομάδα θα το γνωρίζω. Το έχω συζητήσει και με τον προπονητή της Εθνικής. Όλοι θέλουμε την καλύτερη δυνατή λύση για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Πιστεύω ότι γι’ αυτό προσπαθούν όλοι.

Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για την πρωτιάς στα play off. Η ομάδα έχει την ποιότητα απλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί κάθε λάθος το πληρώνεις ακριβά. Αλλά είναι στα πόδια μας η πρώτη θέση.

Φυσικά και θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ καθώς νιώθω πολύ ωραία. Αλλά στο ποδόσφαιρο από την μια μέρα στην άλλη αλλάζουν πολλά αλλά ναι θέλω να μείνω εδώ.

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά η ουσία είναι ότι πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για τα play off. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε. Αλλά στα play off αυτό που μετρά είναι οι νίκες και εκεί θα προσπαθήσουμε να τις κατακτούμε για να βγει η ομάδα πρώτη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα