«Ντέρμπι» ΠΑΟ-ΑΕΚ για Λάφερτι

Μεταγραφικό… ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ προέκυψε, για τα… πόδια του Ιρλανδού επιθετικού Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος ανήκει στην αγγλική Νόριτς, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην τουρκική Ρίζεσπορ.

Τόσο οι «πράσινοι», όσο και οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός επιθετικού και η περίπτωση του δυναμικού ποδοσφαιριστή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τους. Το όνομά του είχε ακουστεί για τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα για τον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι, ωστόσο για διάφορους λόγους δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του αναζητεί έναν παίκτη που θα προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα και θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ, σε περίπτωση που αποφασιστεί η παραχώρηση του Νίκου Καρέλη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Η ΑΕΚ από την πλευρά της αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς ο Κρισάντους δεν… τραβάει, ενώ ο Τζιμπούρ χάνει πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμών.

Δύο παράγοντες που θα διαδραματίσουν τον ρόλο τους σε ότι αφορά μία ενδεχόμενη εξέλιξη, είναι από τη μία η πρόκριση της Βόρειας Ιρλανδίας στα τελικά του EURO 2016, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία και από την άλλη η παρουσία του στην τουρκική Ρίζεσπορ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα