Ξανά για Ντόλι ο Ολυμπιακός

Για την περίπτωση του Κίγκαν Ντόλι γράφουν για μια ακόμη ημέρα στη Ν. Αφρική. Ο 23χρονος εξτρέμ έχασε στην δικαστική του κόντρα με τους Mamelodi Sundowns, η οποία αφορούσε το ύψος της ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του.

Το δικαστήριο δικαίωσε την πλευρά του συλλόγου, με τον Ντόλι, τον μάνατζερ του και την ένωση παικτών Ν. Αφρικής να ετοιμάζουν προσφυγή στην FIFA καταγγέλλοντας δικαστική μεροληψία.

Παρά τις τελευταίες εξελίξεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «soccerladuma.co.za» ο Ολυμπιακός μοιάζει διατεθειμένος να τελειώσει νωρίτερα την υπόθεση, σχεδόν διπλασιάζοντας την αποζημίωση που προσφέρει στους Mamelodi Sundowns για την αγορά του παίκτη.

Οι Πειραιώτες φέρονται να προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ στους Αφρικανούς, ποσό που πλησιάζει τη… νέα ρήτρα ύψους 1,8 εκατ. ευρώ (προ δικαστηρίου ήταν στις 750.000 ευρώ), προσφορά που μοιάζει διατεθειμένος να συζητήσει ο πρόεδρος των Mamelodi Sundowns, Πατρίς Μοτσέπε.

«Η Μαμέλοντι Σαντάουνς θα αφήσει αμέσως τον Κίγκαν Ντόλι, αν λάβει μια προσφορά, σύμφωνα με τη ρήτρα που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στον Ντόλι και τη Μαμέλοντι Σαντάουνς και που άλλαξε με την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Ποτέ δεν θα κρατήσουμε έναν παίκτη, αν θέλει να φύγει. Έχουμε φέρει παίκτες ποιότητας όπως οι Ζακρί, Μορένα, Βίλα για να καλύψουν θέσεις – κλειδιά στην ομάδα. Δεν ανησυχούμε. Ποτέ δεν φτιάχνεις μια ομάδα γύρω από έναν παίκτη» ήταν η απάντηση του Μοτσέπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του παίκτη.

Ο Ντόλι έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να κάνει το άλμα στην Ευρώπη και σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από τον Ολυμπιακό, τον 23χρονο Αφρικανό έχει στη μεταγραφική λίστα της και η Μονπελιέ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα