Ξεχωρίζει Ασαϊντί ο Γκας Πογιέτ

 

Έναν ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που δεν τα έχει κανείς στο ρόστερ της ΑΕΚ θέλει να φέρει ο Γκουστάβο Πογιέτ στα Σπάτα, τον Ουσάμα Ασαϊντί!

Ο 27χρονος Μαροκινός με το εξαιρετικό πέρασμα από το ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χέρενφεϊν, ανάγκασε τη διοίκηση της Λίβερπουλ να δαπανήσει 5.000.000 ευρώ για τον αποκτήσει  και να τον παραχωρήσει για ένα 1,5 χρόνο στη Στόουκ όπου έκανε εξαιρετική σεζόν.  Στη Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να πάρει ευκαιρίες γιατί αναδυόταν την ίδια περίοδο το άστρο του Στέρλινγκ κι έτσι η διοίκηση των «ρεντς» αποφάσισε να βγάλει κέρδος από τον παίκτη και τον πούλησε στην Αλ Αχλί για οκτώ εκατομμύρια! Είναι μία τακτική που την ακολουθούν συχνά τα μεγάλα αγγλικά κλαμπ.

Ο Ασαϊντί, ενσωματώθηκε εύκολα στην ομάδα του Ντουμπάι, όπου συνεχίζει να παίζει καλά, αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και βλέπει την ΑΕΚ ως καλό σκαλοπάτι. Το συμβόλαιό του λήγει το 2018 κι αν θελήσει η Ένωση να τον κάνει δικό της μετά τον εξάμηνο δανεισμό, θα πρέπει να… ξηλωθεί, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε.

Πάντως, πρόκειται για ταχύτατο ποδοσφαιριστή με την μπάλα, απρόβλεπτο, παίζει και με «ανάποδο» πόδι και δεν ξέρεις ποτέ αν θα αποφασίσει να συγκλίνει για να σ0ουτάρει ή αν θα τρέξει κατά μέτωπο για να δημιουργήσει ρήγμα από τα άκρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα