Οδύρεται για την τιμωρία ο Αλέξης Κούγιας

 

Σίγουρος ότι η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει δεκτή ήταν ο Αλέξης Κούγιας με αποτέλεσμα να δημιουργήσει… αλαλούμ γύρω από το παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η θεσσαλική ΠΑΕ αφού πρώτα με ανακοίνωσή της έσπασε την αποχή των Ελλήνων ποδοσφαιριστών (πριν τα βρουν ΠΣΑΠ και ΕΠΟ), στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι της Πέμπτης θα διεξαχθεί με κόσμο, προτείνοντας στους φίλους της ΑΕΛ τρόπους για να αγοράσουν εισιτήριο!

Με την ανακοίνωση αυτή παρασύρθηκε και ο ελληνικός Τύπος, αγνοώντας (ή ξεχνώντας) πως η τιμωρία έδρας δεν έχει αρθεί, αφού εκκρεμεί η έφεση. Στην έφεση, ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτα κι έτσι έμεινε η τιμωρία, αφού θα ήταν υπερβολή η ΑΕΛ να γίνει η πρώτη ΠΑΕ φέτος που θα γλίτωνε από τις πράγματι αυστηρότερες ποινές σε σχέση με το παρελθόν.

Μετά την εξέλιξη αυτή,  ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε μία δακρύβρεχτη ανακοίνωση, που κλείνει με παράπονα, διότι το κόστος λειτουργίας της AELFC Arena είναι μεγάλο, αν και το καλοκαίρι πανηγύριζε μετά τη συμφωνία του με τον Κώστα Πηλαδάκη. Εδώ που τα λέμε, πάντως, καλά έκανε ο Κούγιας και προτίμησε το συγκεκριμένο γήπεδο-στολίδι και τα πράγματι μεγάλα έξοδα ας τα επωμιστεί σαν πραγματικός φίλος του ποδοσφαίρου που είναι.

Να η ανακοίνωση της ΑΕΛ, την οποία – προς αποφυγή παρεξηγήσεων – η «Α» θεωρεί μεγάλη ελληνική ομάδα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μια φορά έπεσε θύμα μιας πρωτοφανούς απόφασης ενός δικαστού, ο οποίος με προκατάληψη αποφάσισε κόντρα σε βάσιμους νομικούς ισχυρισμούς. Ευτυχώς η απόφαση αυτή δεν αλλοιώνει το πρωτάθλημα, αφού η ομάδα μας στο παιχνίδι με τα τα Τρίκαλα θα παίξει με την παρουσία του κόσμου μας. Κάνω έκκληση στο σύνολο των οπαδών μας να μη δώσουν ποτέ ξανά το παραμικρό δικαίωμα να τιμωρήσουν ξανά την έδρα μας και να μας εξοντώσουν οικονομικά.

Μέχρι σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει πληρώσει 75.000€ για τη χρήση του γηπέδου και 80.000€ για πρόστιμα, ενώ τα καθαρά έσοδα δεν έχουν ξεπεράσει τις 30.000€ εξαιτίας του υψηλού κόστους χρήσης του γηπέδου, των υψηλών πάγιων εξόδων ανά αγώνα (security, καθαριότητα κλπ) και των ποσοστών που αποδίδονται σε φορείς»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα