Οι απειλές κατά ζωής στη Μελέτη και η έκκληση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Την απίστευτη περιπέτεια που βίωσε στο παρελθόν και χρειάστηκε τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού φοβήθηκε για τη ζωή της, αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια στη ραδιοφωνική εκπομπή, που κάνει με τον Μάνο Μαγιάτη, εξομολογήθηκε την περιπέτειά της, με τη σύντροφο γνωστού παρουσιαστή, που είχε κάνει κόλαση τη ζωή της το 2003.

«Έχω υπάρξει θύμα απανωτής παρενόχλησης. Μιλάμε τρομερή! Ήμουν στο Alter, το 2003. Με έπαιρνε μια κοπέλα και με απειλούσε ότι αν συνεχίσω να έχω σχέση με τον άντρα της θα μου έκανε κακό. Η κοπέλα ήτα ψυχασθενής. Με έπαιρνε σε κάτι ώρες τραγικές. Μιλάμε θράσος!» ανέφερε αρχικά, ενώ έγινε πιο αποκαλυπτική στη συνέχεια.
«Απευθύνθηκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί αυτή με απειλούσε. Αυτή με έπαιρνε από απόκρυψη, αλλά και έστελνε sms όχι από το τηλέφωνο το κανονικό της», συνέχισε η Ελεονώρα, ενώ αποκάλυψε και την κατάληξη της υπόθεσης: «Εντοπίστηκε και ήταν η σύντροφος πολύ γνωστού παρουσιαστή, που νόμιζε ότι εγώ βγαίνω με τον άντρα της! Που αν σου πω ποιος ήταν ο άντρας της… Σ’ εσένα off the record θα το πω, αλλά δεν μπορώ να το πω στο ραδιόφωνο τώρα. Τη βρήκε η αστυνομία και την πήρε τηλέφωνο και τη μάλωσε. Μετά το έκοψε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα