Οι απουσίες ανεβάζουν τη… θερμοκρασία στη Λεωφόρο!

Δύο στροφές πριν την… πηγή των προκριματικών του Champions League βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ωστόσο οι δυσκολίες για τον Γιάννη Αναστασίου αυξάνονται και το… θερμόμετρο ανεβαίνει στη Λεωφόρο, ενόψει των δύο «τελικών» που ακολουθούν!

Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης αποδείχθηκε «πύρρεια», καθώς τρεις παίκτες αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι στον αγώνα της Τετάρτης (14/5) κόντρα στους Περιστεριώτες. Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να βρει λύσεις στις ενδεχόμενες απουσίες των Τριανταφυλλόπουλου, Σίλντενφελντ και Μέντες, οι οποίοι τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και του Πέτριτς, ο οποίος ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή.

Η κατάσταση των Τριανταφυλλόπουλου, Σίλντενφελντ θεωρείται πιο… δύσκολη, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο παίκτες δεν είναι μεν σοβαρά, αλλά δεν αρκούν δύο μέρες για να τα ξεπεραστούν. Στην περίπτωση του Μέντες υπάρχουν ελπίδες να είναι έτοιμος την Τετάρτη, αλλά αυτό θα φανεί την τελευταία στιγμή. Απών θα είναι σίγουρα και ο Πέτριτς.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους τρεις παίκτες, αλλά στην προπόνηση της Τρίτης (13/5) θα δοκιμάσει τις λύσεις που έχει στη διάθεσή του. Τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν θεωρούνται κομβικά για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς σε περίπτωση που επιτευχθεί και ο στόχος της 2ης θέσης, θα έχει αποδειχθεί απόλυτα πετυχημένο το πλάνο που καταστρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και θα τεθεί σε νέα βάση ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο, ενώ θα υπάρχει και η προσδοκία των εσόδων του Champions League, εφόσον βέβαια η ομάδα ξεπεράσει τα εμπόδια στους προκριματικούς γύρους.

Τα μεταγραφικά έχουν τεθεί σε δεύτερη μοίρα, ενώ οι «πράσινοι» κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου οι παίκτες να μείνουν ανεπηρέαστοι στα σενάρια που κυκλοφορούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα