Οι δύο χαμένοι πόντοι που θα έκαναν τη διαφορά!

Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από τη μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του κυπέλλου, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου.

Το 1-1 του Περιστερίου δεν εκτιμάται ως άσχημο αποτέλεσμα από τους «πράσινους». Όμως θεωρούν ότι χάθηκε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να… καθαρίσουν από τη 2η κιόλας αγωνιστική, με την πρωτιά στα play off. Με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός θα βρισκόταν αυτή τη στιγμή μόνος πρώτος στη βαθμολογία, με δύο βαθμούς διαφορά από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ και τέσσερις από τον Αστέρα Τρίπολης. Βάσει του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής, οι «πράσινοι» φιλοξενούν στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Αστέρα. Η πιθανότητα, λοιπόν, να βισκόταν με ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα της τάξεως των 5 βαθμών ο Παναθηναϊκός από τους υπόλοιπους διεκδικητές, θα ήταν αρκετά μεγάλη.

Όπως και να έχει, στο «τριφύλλι» κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Αγωνιστικά υπάρχει μόνο το πρόβλημα του Λαγού. Ο Γιάννης Αναστασίου θα κάνει αλλαγές, καθώς αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος στον τελικό με τον ΠΑΟΚ σημείωσε χατ τρικ.

Στο μέτωπο των μεταγραφών, ο Νίκος Νταμπίζας, πάντα σε συνεννόηση με τον Γιάννη Αναστασίου, βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τους υποψήφιους στόχους. Στην παρούσα φάση όμως, δεν πρόκειται να διαρρεύσει το παραμικρό, καθώς η ομάδα δίνει εξαιρετικά κρίσιμα – για το μέλλον της – παιχνίδια και πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο γήπεδο και πουθενά αλλού. Σε εκκρεμότητα παραμένει και το θέμα του Μεχντί Αμπέιντ, ο οποίος είναι δανεικός από τη Νιούκαστλ και η οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το πώς θα χειριστεί το θέμα του ποδοσφαιριστή της. Παράλληλα, διεξάγονται συζητήσεις και για την ανανέωση ορισμένων συμβολαίων, με τον Ζέκα να έχει ήδη συμφωνήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα