Οι Ρωμαίοι ξανάρχονται… για τον Μαζουακού

Το σίγουρο είναι ότι ο Αρτούρ Μαζουακού επιδιώκει μεταγραφή στο εξωτερικό. Σίγουρο, επίσης, είναι ότι απασχολεί αρκετές ομάδες. Ο δε Ολυμπιακός, θα τηρήσει τη συμφωνία κυρίων από το προηγούμενο καλοκαίρι και εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, θα παραχωρήσει τον Γάλλο. Το θέμα είναι «πού»; Μία «δυνατή» περίπτωση είναι η Ρόμα…

Οι «Ρωμαίοι» ξανάρχονται στον Πειραιά και ετοιμάζονται να «πολιορκήσουν» τον «ερυθρόλευκο» αριστερό φουλ μπακ, όπως ακριβώς έκαναν και με τον Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Ρόμα στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον της στην περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «Τζιαλορόσι» και την περσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα, η Ρόμα φέρεται να έχει κάνει ήδη την πρώτη κρούση και αναμένει την αντίδραση από τους Πειραιώτες και τον ποδοσφαιριστή,  για τον οποίο πέρυσι ήταν διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει ορίσει τις απαιτήσεις του πάνω από τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ για τον Γάλλο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα