Οκτώ προσφορές στο… τραπέζι για Αμραμπάτ!

Μεγάλη μάχη καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Νορντίν Αμπραμπάτ, ο εκπρόσωπος του οποίου αποκάλυψε ότι έχει οκτώ προτάσεις προς συζήτηση στο… τραπέζι!

Ο Ανάς Ουζίφι μίλησε σε ισπανικά ΜΜΕ και αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Μαροκινό με ολλανδικό διαβατήριο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει στην τουρκική Γαλατασαράι, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στη Μάλαγα.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί, η ισπανική ομάδα μπορεί να αποκτήσει τα δικαιώματά του έναντι του ποσού των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει εκδηλώσει την επιθυμία να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό ή έστω να διαπραγματευθεί με τους Τούρκους.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη από το περασμένο καλοκαίρι. Πρόθεσή του είναι να καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του, με οψιόν αγοράς για το τέλος της επόμενες σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως αποφεύγουν να τοποθετηθούν δημοσίως, καθώς υπάρχει στη μέση η ρήτρα αγοράς από τη Μάλαγα, η οποία ενδεχομένως να περιπλέξει την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα