«Ολα είναι ανοιχτά» υποστηρίζει ο Μιχαλολιάκος

«Η ΧΑ είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας σήμερα κομμάτι κομμάτι. Η ΧΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της τιμή. Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία» τόνιζε ο Νίκος Μιχαλολιάκος προσερχόμενος λίγο μετά τις 19.00 στην Βουλή.

Ο γραμματέας της ΧΑ συνοδευόμενος από τον γραμματέα Π. Λαγό και μια στρατειά φρουρών, ερωτώμενος για το ενδεχόμενο παραίτησης σημείωσε πως «Μέσα στα πλαίσια των νόμιμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε μέσον προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή. Όλα είναι ανοικτά. Εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποστεθεροποιήσεως δεν θα είναι ένοχη η ΧΑ αλλά αυτοί οι οποίοι διανομοποιούν την ΧΑ και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο».

«Όλα είναι ανοιχτά. Η ΧΑ αμύνεται» κατέληξε απαντώντας στο ερώτημα αν αποσταθεροποιείται η χώρα αν παραιτηθούν οι βουλευτές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα