Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μιλάνε με Όσκαρ Γκαρθία!

Σύγκρουση σε πολλά μέτωπα προβλέπεται για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ένα εκ των οποίων θα είναι και αυτό το προπονητή, καθώς οι δύο ελληνικοί σύλλογοι βρίσκονται σε επαφές με τον Ισπανό, Όσκαρ Γκαρθία!

Ο 42χρονος προπονητής έχει δεχθεί πρόταση τόσο από τους «ερυθρόλευκους», όσο και από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι μεν πρώτοι έχουν να του προτάξουν τη συμμετοχή στο Champions League και τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι δε δεύτεροι διαθέτουν το ισχυρό χαρτί του Ιάκωβου Αγγελίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παράλληλα, ο Όσκαρ Γκαρθία έχει πρόταση από την αυστριακή Σάλτσμπουργκ, με τη διοίκηση της οποίας έχει προχωρήσει πολύ στις συζητήσεις, καθώς και μία αγγλική ομάδα.

Ο Ισπανός καθόταν στον πάγκο της Γουότφορντ, όταν αναγκάστηκε να αποσυρθεί για ένα διάστημα από την πίεση του επαγγελματικού αθλητισμού, λόγω προβλημάτων υγείας. Ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής από τη θέση του βοηθού της Καταλονίας και αργότερα ανέλαβε πόστο στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Το 2012 κάθισε στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ και το 2013 πήγε στην Αγγλία και στην Μπράιτον. Το 2014 επέστρεψε για λίγους μήνες στη Μακάμπι και την ίδια χρονιά, προσλήφθηκε στη Γουότφορντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα