Ολυμπιακός: «Μπορούμε να σπάσουμε το ρεκόρ», δήλωσε ο Σεμπά

Για την πρόκληση του μεγάλου ρεκόρ των 16 σερί νικών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μίλησε ο Σεαμπαστάο Σεμπά Ζούνιορ, ενώ αναφέρθηκε και στη γρήγορη προσαρμογή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξένου ποδοσφαιριστή στην κάμερα της NOVA:
«Επιθυμώ να συνεχίσουμε το ίδιο καλά όσο και μέχρι στιγμής. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θέλω να συνεχίσουμε με νίκες και να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό επιθυμώ περισσότερο.

Ήταν πολύ καλή η αρχή στην καινούργια μου ομάδα. Προσαρμόστηκα πάρα πολύ γρήγορα. Γνώριζα τον προπονητή και αυτό με βοήθησε πολύ. Με βοήθησε πολύ επίσης και το γεγονός ότι με υποδέχτηκε η ομάδα μου και οι συμπαίκτες μου με τον καλύτερο τρόπο ώστε να προσαρμοστώ γρήγορα. Θέλω να συνεχίσω έτσι και στο μέλλον. Μου αρέσει πολύ στην Ελλάδα, μου αρέσει και η πόλη. Εκεί που ζω είναι πολύ ήρεμη η γειτονιά. Είμαι ευτυχισμένος.

Έχω παρακολουθήσει τον Πανιώνιο και γνωρίζω πως έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς, θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Όμως εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι, να πάμε στο γήπεδο τους και να είμαι προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και οπωσδήποτε για να πάρουμε τη νίκη.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι κάποιες φορές δεν προσφέραμε καλό θέαμα στα παιχνίδια μας. Πήραμε τις νίκες, χωρίς να ικανοποιήσουμε με το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Το ιδανικό θα είναι να συνεχίσουμε τις νίκες, κάνοντας και καλά παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα