Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε με Λεμονή, στη «σκιά» του Γκαρθία

Υπό τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή αλλά στη «σκιά» του Όσκαρ Γκαρθία, πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/1) η πρώτη προπόνηση στον Ολυμπιακό για το 2018. Σε αυτό το μοτίβο άλλωστε κινείται η «κόκκινη» καθημερινότητα, από τη στιγμή που προέκυψαν οι πληροφορίες για επαφές και διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με τον Ισπανό.

Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Όμως στο επίκεντρο δε βρίσκεται ο αγώνας στη Λάρισα. Αλλά το θέμα προπονητή που έχει δημιουργηθεί. Και η ΠΑΕ με την «εκκωφαντική σιωπή» της, ουσιαστικά, το κρατάει «ανοιχτό».

Ακόμα και το… αίτημα, από το διευθυντή επικοινωνίας στην ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, να «χαμηλώσουν οι τόνοι», συντηρεί το θέμα στην κορυφή. Γιατί – ενώ απέδωσε το θέμα σε καθ’ υπόδειξη ρεπορτάζ από «ατζέντηδες φίλους» δημοσιογράφων – δε διέψευσε πως υφίσταται ζήτημα αλλαγής προπονητή. Αλλά, ισχυρίστηκε, ότι δεν απασχολεί την ομάδα.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο Facebook, ανέφερε: «Δε μας αφήσατε να κάνουμε ήρεμη Πρωτοχρονιά. Μήπως μπορείτε να μας αφήσετε να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Λάρισα; Αυτός ο αγώνας είναι το ΜΟΝΟ που νοιάζει ΟΛΟΥΣ στην ομάδα κόντρα σε ό,τι γράφει ο καθένας ή σε ό,τι του λένε να γράψει οι ατζέντηδες φίλοι του».

Διατήρηση του θέματος στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» πραγματικότητας είχαμε και από την πλευρά του Όσκαρ Γκαρθία. Ο οποίος, επίσης, δεν απέκλεισε το βάσιμο των δημοσιευμάτων για διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Contra.gr», παραδέχτηκε ότι μελετάει προστάσεις αλλά απέφυγε να κατονομάσει τις ομάδες.

Για τα δημοσιεύματα αρκέστηκε να πει πως «αύριο» το όνομά του μπορεί να βρίσκεται στα ΜΜΕ άλλης χώρας και ότι «δεν ξέρω πως έχουν προκύψει όλες αυτές οι πληροφορίες». Χωρίς, όμως να τις διαψεύσει. Ενώ, όταν ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το ενδεχόμενο να δουλέψει στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σ’ αυτό, για λόγους σεβασμού»…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα