Ολυμπιακός: Φέρνει Μας, πουλάει (;) Μαζουακού

Η απόκτηση ενός αριστερού μπακ-χαφ φέρεται να αποτελεί την προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Αργεντινής, οι «ερυθρόλευκοι» επιμένουν για την περίπτωση του Εμανουέλ Μας, από τη Σαν Λορέντζο, επιχειρώντας να πετύχουν μία συμφέρουσα συμφωνία, καθώς το κόστος μεταγραφής του 27χρονου παίκτη αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος του Πειραιά θα κάνει πράξη την προφορική συμφωνία που έχει συνάψει με τον Αρτούρ Μαζουακού και τον ατζέντη του, παραχωρώντας τον Γάλλο φουλ μπακ σε ομάδα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και όλα δείχνουν ότι ο μάνατζερ του παίκτη θα έρθει στην Ελλάδα με συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες θα εξετάσει η διοίκηση του Ολυμπιακού και θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη για μεταγραφή σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, ο οποίος πρέπει να διαθέτει ανάλογα στοιχεία με εκείνα του Γάλλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα