Ούτε τώρα νίκη στη Λεωφόρο ο ΠΑΟ, 2-2 με τον ΠΑΟΚ!

Παρά το ότι κατάφερε να προηγηθεί 2-0 κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο ελλείψεις, ο Παναθηναϊκός περιορίστηκε στην ισοπαλία με αντίπαλο την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που κανείς δεν θυμάται πότε στο παρελθόν κατάφερε να κάνει τέτοια ανατροπή σε εκτός έδρας ντέρμπι με ομάδα της Αθήνας.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τον Μπεργκ κι έκαναν το 2-0 με τον Καλτσά στο 51’. Αμφότερα τα γκολ τα δημιούργησε ο εξαιρετικός Βλαχοδήμος. Ο Τσίμιροτ στο 56’ με εντυπωσιακό σουτ και ο Πέλκας στο 67’ μετά από ασίστ του Μυστακίδη έφεραν το ματς στα ίσια, ενώ στα τελευταία 25 λεπτά δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση.

Το τελικό αποτέλεσμα μάλλον ευνοεί την ΑΕΚ που παρά το ότι έχασε πέντε βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές δεν την πλησίασε κανένας από τους δύο αντιπάλους που την κυνηγούν! Η Ένωση έχει 46 βαθμούς, ο ΠΑΟ πήγε στους 42 και ο ΠΑΟΚ στους 35, όσους έχει και ο Πανιώνιος με έναν αγώνα λιγότερο.

ΠΑΟ: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Λαγός, Λουντ, Αμπέντ (76’ Μαμούτε), Βλαχοδήμος (59’ Εβαντζελίστα), Καλτσάς (60’ Κλωναρίδης), Μπεργκ.
ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κίτσιου, Λέοβατς (79’ Κοροβέσης), Πέλκας (90’+ Σάμπο), Μακ, Μυστακίδης (84’ Αντώνης).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα