Ο Αγουέρο σε ρόλο… προξενήτρας για τον Μέσι!

Είναι ο δεύτερος χρόνος που κυκλοφορεί το σενάριο μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα σε ομάδα της Αγγλίας, παρά το γεγονός ότι το κόστος μίας πιθανής μετακίνησης του Αργεντινού ξεπερνάει ακόμη και τον ορισμό του ως… αστρονομικό!

Στην περίπτωσή μας όμως, εμπλέκεται στην ιστορία ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Ή, μάλλον, ποδοσφαιριστής. Ο συμπαίκτης του Μέσι στην Εθνική Αργεντινής και καλός του φίλος, Σέρχιο Αγουέρο! Ο γαμπρός του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει αναλάβει τον ρόλο της… προξενήτρας, επιχειρώντας να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Σίτι! Πώς θα το καταφέρει; Άγνωστο. Αν έχει πιθανότητες; Από ελάχιστες, έως μηδαμινές. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν καθημερινά ανατροπές. Όπως έχει δηλώσει και ένας ισχυρός παράγοντας της Ρεάλ Μαδρίτης κατά το παρελθόν… «τα πάντα και οι πάντες στο ποδόσφαιρο έχουν μία τιμή».

Ο Αγουέρο, λοιπόν, ανέλαβε μία δύσκολη αποστολή, την οποία μάλιστα αποκάλυψε ο ίδιος στον βρετανικό Τύπο: «Ναι, θα προσπαθήσω να τον πείσω να έρθει στη Σίτι. Χρειαζόμαστε τους καλύτερους παίκτες στην Premier League. Σίγουρα θα προσπαθήσω να τον πείσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα