Ο ανταγωνισμός «γυαλίζει» τον πάγκο

Δεν απαιτείται πολύς κόπος για να αντιληφθεί κανείς αν μία ομάδα βρίσκεται εντός των στόχων της, ή αν έχει… βγει εκτός πορείας. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο ανταγωνισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι ανύπαρκτος και αυτό φαίνεται από τις εξελίξεις στους πάγκους των υποτιθέμενων διεκδικητών του τίτλου.

Από τη μία υπάρχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος απολαμβάνει το απόλυτο των βαθμών μετά από δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ένα – στη Λεωφόρο – που δεν έγινε ποτέ. Ο Μάρκο Σίλβα μοιάζει ακλόνητος στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και αυτό δεν θα αλλάξει, τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες.

Στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος στήριζε με όλες τις δυνάμεις του τον Γιάννη Αναστασίου. Ο διπλός αποκλεισμός από την Ευρώπη και η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με το κακό ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα, έκαμψαν την αντίσταση του προέδρου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να χαλάσει τις σχέσεις του με τους οπαδούς. Ο Αναστασίου απομακρύνθηκε και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ιταλός Αντρέα Στραματσιόνι.

Στην ΑΕΚ είχαν… προλάβει πριν απ’ όλους να προβούν στην αντικατάσταση του Τραϊανού Δέλλα με τον Γκουστάβο Πογιέτ. Η ομάδα δεν πήγαινε και δεν πηγαίνει καλά, γεγονός που εκφράστηκε με δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του νυν τεχνικού του Ατρομήτου.

Στον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τουντόρ… αντιστέκεται, αλλά οι οιωνοί δεν είναι καλοί. Η ομάδα δεν τα καταφέρνει στα… εύκολα, χάνοντας πολλούς βαθμούς στην έδρα της από μέτριους αντιπάλους, ενώ η τελευταία ισοπαλία με τον Παναιτωλικό προκάλεσε εκ νέου κρίση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις για ριζικές αλλαγές από τον Ιβάν Σαββίδη. Προς το παρόν ο Κροάτης κρατάει, αλλά οι μουρμούρες προς το πρόσωπό του είναι πολλές και συνεχώς αυξάνονται…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα