Ο Δημήτρης διχάζει…

Μεγάλος νικητής του 3ου τελικού στην Α1 μπάσκετ αναδείχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού (69-64), αλλά ο –αρνητικός- πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του ματς πραγματοποίησε δηλώσεις που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν στην ιστορία και τη φανέλα του «τριφυλλιού».

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλημμα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή. Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα. Στο αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γ… μες το γήπεδο. Αυτό που έγινε σήμερα θα το βρούνε μπροστά τους».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις σχετικά με τα λεγόμενα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν πολλές αλλά με μια γρήγορη ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα σχόλια χρηστών μεγάλων sites, η συντριπτική πλειοψηφία καταδικάζει τόσο το περιεχόμενο των διαμαρτυριών όσο και τον τρόπο με τον οποίο αυτές εκφράστηκαν.

Ωστόσο, μέσω των δηλώσεών του τίθεται ένα ακόμα ζήτημα. Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα με την επικείμενη (όπως έχει τονίσει ο ίδιος) οικονομική του βοήθεια στο τμήμα του ποδοσφαίρου, που πρόεδρος είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Θα δεχθεί να κάνει κουμάντο στα λεφτά του ένας που τον… εκμεταλλεύονται ή θα κάνει μια για πάντα πίσω; Ποια θα είναι η αντίδραση του mr ΣΚΑΪ; Για την ώρα όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ, ο πρόεδρος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και λέγεται χαρακτηριστικά:

«Το πώς ήχησαν στα αυτιά του κ. Αλαφούζου οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος και οι απόλυτα κοντινοί του άνθρωποι. Επομένως, οποιαδήποτε προσπάθεια για να μαντέψει και να αποκαλύψει ο καθένας την αντίδρασή του είναι άστοχη. Αν αισθάνθηκε έκπληξη, οργή, απογοήτευση, αν γέλασε ή απλά αδιαφόρησε με όσα άκουσε, το ξέρει μόνο εκείνος και δεν χρειάζεται την “βοήθεια” κανενός για να το εκφράσει. Έχει στόμα και φωνή και αν κρίνει ότι χρειαστεί θα το κάνει…».

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, για ακόμα μια φορά το «ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός» βρίσκεται στον αέρα πριν ακόμα καλά-καλά γίνει πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα