Ο… διαπλανητικός κύριος Μπλάτερ!

Ο Γιόζεπ Μπλάτερ κατάφερε και πάλι να κερδίσει τις… εντυπώσεις! Ο πρόεδρος της FIFA προχώρησε σε μία εκπληκτική δήλωση, λέγοντας πως οραματίζεται το ποδόσφαιρο και σε άλλους πλανήτες, στο μέλλον!joseph-blatter-1

Αφού λύσαμε το θέμα της μεταφοράς του ανθρώπου σε άλλα πλανητικά συστήματα, γαλαξίες και πάει λέγοντας, αφού βρήκαμε άλλους πλανήτες, στους οποίους υπάρχει ζωή, αφού ήρθαμε σε επικοινωνία με τους πολιτισμούς αυτούς και δεν μας… εξαφάνισαν, τους μεταδώσαμε τη λατρεία του ποδοσφαίρου και φτάσαμε στη διοργάνωση διαπλανητικών ή και διαγαλαξιακών Μουντιάλ! Απολαυστικός ο Γιόζεπ Μπλάτερ, ο οποίος, αν και βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία, δεν παύει να έχει όραμα και να κοιτάζει προς το μέλλον. Αρκετά στο… βάθος βέβαια, αλλά πάντως στο μέλλον. Πάμε στις δηλώσεις του:

«Θα έπρεπε να αναρωτιόμαστε, αν κάποια μέρα, το παιχνίδι θα παίζεται και σε άλλους πλανήτες. Γιατί όχι; Και μετά, θα μπορούμε να διοργανώσουμε ένα διαπλανητικό Μουντιάλ».

Μετά τη δημοσιοποίηση των δηλώσεών του, η FIFA δέχθηκε χιλιάδες κλήσεις από φίλους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι καλούσαν τον Γιόζεπ Μπλάτερ να… αποσυρθεί από την προεδρία! Κάτι τα σκάνδαλα με τις «σκοτεινές» διεργασίες ανάθεσης των Μουντιάλ, ιδιαίτερα στο Κατάρ, κάτι αυτές οι… πολύ προχωρημένες σκέψεις του προέδρου της FIFA, ξεχείλισαν το ποτήρι και είχαν αποτέλεσμα την αγανάκτηση του κόσμου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα