Ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν ξεχνιέται

Το σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να επιχειρεί να προσεγγίσει τον Νάτσο Σκόκο είναι ζωντανό, αφού ο παίκτης θεωρείται κατάλληλη αγωνιστική λύση, ενώ σαν συμβόλαιο μπορεί να είναι υπερβατικό, αλλά τουλάχιστον δεν φτάνει στα ουράνια τύπου Φαν ντερ Φάαρτ.

Γι’ αυτό και η αισιοδοξία είναι μεγάλη στα Σπάτα, αλλά υπάρχει και μία ανησυχία και δεν είναι αγωνιστική ή οικονομική. Το 2011 σχηματίστηκε μία έντονη φήμη ότι ο Νάτσο Σκόκο θα καταλήξει στον Ολυμπιακό και δημιουργήθηκε πανικός στην ΑΕΚ. Ο Αδαμίδης είχε την έμπνευση να του ανανεώσει το συμβόλαιο και στην πραγματικότητα να φρενάρει την πιθανή μετακόμισή του στο λιμάνι, βάζοντας τεράστια ρήτρα για μεταγραφή εντός συνόρων. Ο Νάτσο δέχθηκε την ανανέωση, αφού πήρε τη διαβεβαίωση πως όποια πρόταση κι αν έρθει η ΑΕΚ θα την κάνει δεκτή.

Εκείνη την περίοδο λοιπόν, πυροδοτήθηκε και ο εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του Σκόκο που σόκαρε τη γυναίκα του, λίγες μέρες αφότου είχε φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Ένα τέτοιο συμβάν δεν μπορεί να ξεχαστεί και σίγουρα στην ΑΕΚ θα πρέπει να έχουν κατά νου πως η πρόταση συνεργασίας με τον Σκόκο θα πρέπει να συνοδεύεται και από ένα ωραίο δώρο προς τη γυναίκα του.

Ο Σκόκο ζητάει κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Για να δούμε που θα πάει αυτή η ιστορία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα