Ο επαναπατρισμός του Τόρο!

Η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Βασίλη Τοροσίδη. Με πέντε μόλις 90λεπτα στο Champions League και στο Καμπιονάτο και συνολικά 15 παρουσίες σε συνολικά 36 υποχρεώσεις της Ρόμα, διανύει τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως οι Ιταλοί σκέφτονται να τον αποδεσμεύσουν το καλοκαίρι ένα χρόνο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο επαναπατρισμός του Τοροσίδη μοιάζει πιο πιθανός από ποτέ. Ο ίδιος δεν έχει εκφραστεί ακόμη, αλλά σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το χρόνο συμμετοχής του. Σίγουρα, πολλούς αγώνες τους έχασε λόγω τραυματισμού, αλλά ακόμη κι όταν ήταν υγιής δεν έπαιζε όσο συχνά θα ήθελε.

Το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συζήτηση για αποδέσμευση του Βασίλη Τοροσίδη από τη Ρόμα, ιδίως αν υπάρξει κάποια προσφορά. Διαφορετικά, ίσως τον δούμε να παίζει για έναν ακόμη χρόνο με τους Ρωμαίους. Το σίγουρο είναι ότι στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να τον σέβονται, παρά το ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ και στην ΑΕΚ έχει «οπαδούς», αφού είναι γνωστό ότι μικρός ήταν υποστηρικτής της Ένωσης, ενώ με τον Πογιέτ στον πάγκο που θεωρεί εναλλακτικό τρόπο παιχνιδιού το 3-5-2, ίσως και να ήταν ταιριαστός. Αν, ιδίως, η ΑΕΚ το καλοκαίρι αυτό, ή το επόμενο, αποφασίσει να πουλήσει έναν εκ των Γκάλο ή Μπακάκη, τότε ο Τοροσίδης θα χωράει μια χαρά στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα