Ο Ζονάτας ζει το όνειρό του!

Τα 26 χρόνια ζωής διανύει ο Κριστιάν Ζονάτας της Έλτσε και όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα για τη μεγάλη μεταγραφή στην καριέρα του, αφού ο Ολυμπιακός δείχνει να θέλει πολύ να τον εντάξει στο έμψυχό του δυναμικό.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα 20 ετών στην Αλκμάαρ της Ολλανδίας και πέτυχε τέσσερα γκολ σε 15 συμμετοχές, αλλά δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας με αποτέλεσμα να πάει στην Μπρέσια και να αγωνιστεί στη β’ Ιταλίας. Εκεί πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν και σε 39 συμμετοχές σημείωσε 16 γκολ! Τα επόμενα 2,5 χρόνια ξεκίνησε περιοδεία σε ομάδες της Ιταλίας, όπου ποτέ δεν κατάφερε να επαναλάβει αυτή τη χρονιά στο Καμπιονάτο, ούτε καν στη δεύτερη κατηγορία, ενώ επιβίωσε ποδοσφαιρικά μόνο στη Λατίνα της Γ’ Ιταλίας, όπου τα 15 γκολ του έδωσαν μεταγραφή σε ομάδα β’ κατηγορίας, την Πεσκάρα.

Στη συγκεκριμένη ομάδα, ωστόσο, δεν έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει, αλλά ο δανεισμός του στην Έλτσε φάνηκε αναζωογονητικός , μιας και σκόραρε 11 φορές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και έγινε ο πρώτος παίκτης την τελευταία 35ετία να σκοράρει πάνω από δέκα γκολ με τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας.

Πρόκειται σίγουρα για μία επιλογή που δεν γεμίζει το μάτι και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να προσφέρει σε μία τόσο απαιτητική ομάδα σαν τον Ολυμπιακό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα