Ο Θεός του Πολέμου δεν εγκαταλείπει!

Δεν εγκαταλείπει τη… μάχη ο Θεός του Πολέμου, Άρης. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης θα εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία, έστω και αν αυτή πρόκειται να κριθεί… εκτός αγωνιστικών χώρων!

Η διοίκηση του Άρη αποφάσισε να καταφύγει στη λύση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να καταγγείλει τις ΠΑΕ Πλατανιά και ΠΑΕ Πανιώνιος για τη μη παράδοση των ισολογισμών τους. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης ζητάνε τον υποβιβασμό των δύο συλλόγων στη Football League, ελπίζοντας ότι μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ με τον τρίτο της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, θα καταφέρουν να ανανεώσουν το εισιτήριό τους στη Superleague.

Η ΕΕΑ θα εξετάσει την αίτηση της ΠΑΕ Άρης και θα αποφανθεί σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ. Να σημειώσουμε πως η ΠΑΕ Πλατανιάς υποστηρίζει ότι έχει σταλεί ο ισολογισμός ταχυδρομικώς και ότι, εφόσον δεν βρέθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, θα τον αποστείλει εκ νέου. Η ΠΑΕ Πανιώνιος υποστηρίζει πως δεν αντιμετωπίζει κανένα θέμα, καθώς έχει το δικαίωμα να μην αποστείλει ισολογισμό για δύο έτη και μόνο αν επιμείνει σε αυτή την τακτική, θα υποστεί τις συνέπειες. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΕΑ θα γνωμοδοτήσει και θα εισηγηθεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία και θα αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνεδρίαση (27/3) της ΕΕΑ δεν εξετάστηκε το υπόμνημα της ΠΑΕ Άρης, αφού δεν κατατέθηκε εγκαίρως. Το αίτημα των  «κίτρινων» αναμένεται να εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα