Ο Ιβάν κρατάει το χάπι!

Είναι αυτός ο πάτος του βαρελιού για τον ΠΑΟΚ; Αν ναι, δεν είναι κι άσχημος, εδώ η ομάδα παραλίγο να βγει «πρωταθλήτρια χειμώνα». Το σίγουρο είναι ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα το έχουν πάρει κατάκαρδα. Ο Γεωργιάδης είναι ένας κινούμενος ράκος και οι παίκτες σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Ο Σαββίδης φταίει για τη φετινή εικόνα και ο Σαββίδης θα την φτιάξει και επειδή οι παίκτες του ΠΑΟΚ το έχουν καταλάβει, ελάχιστοι θεωρούν εαυτούς ικανούς να στελεχώσουν την ομάδα της νέας σεζόν. Μετά τις απανωτές τεσσάρες του χειμώνα, οι παίκτες διαλύθηκαν  ψυχολογικά και πλέον δεν υπήρχε επιστροφή, την ώρα που η διοίκηση έσβηνε χρέη και έκανε σχέδια για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ.

Μένει να δούμε αν αυτά τα σχέδια θα υλοποιηθούν. Το μπάτζετ είναι τεράστιο για ελληνικά δεδομένα, κι αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ εννοεί πως αυτά τα λεφτά θα δοθούν αποκλειστικά για αγορές παικτών και όχι για τα συμβόλαιά τους, τότε αναμένονται «μπουμπουνητά» από τη Θεσσαλονίκη.

Επειδή, όμως, ο ΠΑΟΚ δείχνει να τερματίζει τελευταίος στα Play Off, ίσως θα ήταν σοφό η διοίκηση να προσανατολιστεί σε παίκτες που κάνουν ήδη διακοπές…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα