Ο Ιμπραϊμοβιτς υποκλίνεται στον Όλοφ Μέλμπεργκ!

Η απόφαση του άλλοτε κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ποδοσφαιρική κοινότητα, φανερώνοντας το μέγεθος του σπουδαίου Σουηδού.

Περισσότεροι από 3.000 οπαδοί της Άστον Βίλα έχουν ήδη εκφράσει τη λύπη τους. Ανάμεσα σε εκείνους που δεν μπορούν να… χωνέψουν ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, είναι και ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος ανάρτησε ένα ολόκληρο μήνυμα στο Facebook, προκειμένου να εκφράσει δημοσίως τα σέβη του…

«Την ημέρα που ο Όλοφ Μέλμπεργκ αποφάσισε να σταματήσει από την Εθνική ομάδα, προκλήθηκε ένα μεγάλο πλήγμα για το σουηδικό ποδόσφαιρο και την Εθνική. Για μένα, όμως, ήταν ακόμη μεγαλύτερη η απώλεια. Όταν τον είχα στην ομάδα, ποτέ δεν κοιτούσα τι συνέβαινε πίσω, διότι ήξερα ότι θα είναι εκεί που πρέπει. Ο Όλοφ ήταν το άτομο που με παρότρυνε και με προκαλούσε να πάω όλο και πιο ψηλά. Να κάνω όλο και περισσότερα στο γήπεδο. Ο Όλοφ είχε τη νοοτροπία νικητή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Απλά αρνούταν να χάσει, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε κάθε πτυχή της ζωής του. Και όταν έχανε, που είναι φυσιολογικό να συμβαίνει, αρνούταν να το αποδεχθεί. Νομίζω πως αυτή η νοοτροπία του, ήταν ο βασικός λόγος που ώθησε την καριέρα του.

Είμαι διπλά τυχερός που αγωνίστηκα με τον Όλοφ. Πρώτον, διότι έπαιξα μαζί του και δεύτερον, διότι συναναστράφηκα με τον άνθρωπο Όλοφ Μέλμπεργκ και όχι μόνο με τον ποδοσφαιριστή. Αν ο Όλοφ, κατά την άποψή μου, είναι ο σημαντικότερος Σουηδός αμυντικός όλων των εποχών, ο άνθρωπος είναι ακόμη πιο σημαντικός. Είμαι στενοχωρημένος που ο Όλοφ αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, διότι πιστεύω πως έχει πολλά να δώσει ακόμη. Εύχομαι στον Όλοφ Μέλμπεργκ και την οικογένειά του να έχουν ευτυχία και αγάπη στο μέλλον. Σ’ ευχαριστώ φίλε. Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς»!

Τα σχόλια περιττεύουν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα